From the 3rd of February 2014 to 20th of August 2014 the NGO "Jaunatnes Čemodāns" realizes an International youth initiative project "Connected by rivers!" in the framework of the EU programme "Youth in Action". Teams from Latvia and Poland take part in it.

воскресенье, 15 июня 2014 г.

15.06.2014. Semināra atklāšāna. Otwarcie seminarium.


Šodien, jūnijā vidū, bija neparedzamie laikapastākļi , jo bija gan lietus , gan saule, bet seminārs sakās ar labvēlīgiem laikapstākļiem. Sakumā mūsu Latvijas komanda savacās ap 12.00. Mēs savācam inventaru un gaidījām Polijas komandu, kura drusku kavējās. Visa mūsu komanda bija ļoti izsalkusi, tapēc mēs vēl ar lielāku nepacietību gaidījām viesus. Mēs, par laimi, devāmies ēst, nesagaidot viesus. Pēc riktīgas maltītes mēs devamies uz „Zaļo Salu”. Tur mums piešķīra istabiņas un tad mēs nepacietīgi gaidījām poļus. Kad uzzinājam, ka viesi jau drīz atbrauks, mēs devamies sagaidīt viesus ar ģitāru un bungām, dziedajot dziesmu „Kur ir mana līdmašīna”. Ar dāžādu iepazišanas spēļu palīdzību, mēs soli  pēc soļa iepazinamies viens ar otru. Tad sekoja grupas noteikumu veidošana un gaidu un bažu apzonāšanās. Pēc oficionālas daļas mēs kopā nodejojām 3 dejas aktivitātes"Vienoti dejā" ietvaros. Pēc tik aktīvas un jautras dejošanas, visi noguruši devamies gulēt, izņemot četrus dežurantus. To pienākums bija palikt, lai apkopotu jauki pagajušo dienu, uzzīmēt zīmējumu un aprakstu.

Pierwszego dnia wymiany pogoda dopisała. Grupa łotweska czekała na grupę polską z niecierpliwością. Polska grupa przyjechała o godzinie 17:00 udała się na obiad, a stamtąd prosto do „Zielonej wyspy”, gdzie powitali nas śpiewem i grą na gitarze nasi przyjaciele z Łotwy. Później wspólnie braliśmy udział w zabawach integracyjnych, które nas świetnie zjadnoczyły. Dzień skończyliśmy w podskokach podczas tańca belgijskiego i innych. Nie mogąc doczekać się następnego dnia pełnego atrakcji pobiegliśmy do łóżek.




 
Darbu veidoja četri dežuranti : Vladislavs K. , Jūlja - Lv
                                            Oskar , Emīlija- PL

Комментариев нет:

Отправить комментарий