From the 3rd of February 2014 to 20th of August 2014 the NGO "Jaunatnes Čemodāns" realizes an International youth initiative project "Connected by rivers!" in the framework of the EU programme "Youth in Action". Teams from Latvia and Poland take part in it.

среда, 28 мая 2014 г.

24.maijs- spēles prezentēšana



Saulainajā svētdienas pēcpusdienā, projekta  “Connected by rivers”  dalībnieki devās uz pasākumu „Atklāj vasaru” , kas notika pie ARPC „Zeimuļs” ar mērķi noprezentēt  izveidoto spēli par Eiropas Savienības upēm, kā arī ierosināt citus cilvēkus aktīvi piedalīties, gūt jaunas zināšanas un jautri pavadīt laiku. Sākumā mēs īsi izstāstījām par mūsu projekta mērķi, uzdevumiem un panākumiem, un talāk jau ķērāmies pie spēles. Kaut gan spēles dalībnieki runāja dažādās valodās, tie bija apmaiņas studenti no ārvālstīm, tomēr spējam kontaktēties, skaidrot un tulkot spēles noteikumus un jautājumus. Ar šo uzdevumu mēs tikām galā izcili. Spēles laikā, dalībniekiem bija iespēja sastapties ar dažāda tipa uzdevumiem, gan par Eiropas Savienību un tās upēm, gan arī ar jautriem un atraktīviem radošiem uzdevumiem. Visas spēles gaitā dalībnieki bija aktīvi un pozitīvi noskaņoti.  Spēle visiem iepatikās un tika novērtēta ļoti augsti. Vērts arī pieminēt, kā mazas motivācijas balviņas, dalībniekiem par katru pareizi atbildētu jautājumu tika dotas konfektītes, kas ļoti piesaistīja spēles dalībniekus. Kaut gan arī spēles laikā grūtības radās ar viena tipa uzdevumu kartītēm, jo labojot tās, pareizās atbildes nebija atzīmētas, bet organizētāji tāpat atrada izeju un visu izglāba.
Beigās visi dalībnieki izteica tikai pozitīvus komentārus un vērtējumus, jo spēle tik tiešām bija aizraujoša un izzinoša. Diena izdevusies! Paldies visiem aktīviem spēles dalībniekiem!!!
Jūlija, projekta dalībniece :)

Комментариев нет:

Отправить комментарий