From the 3rd of February 2014 to 20th of August 2014 the NGO "Jaunatnes Čemodāns" realizes an International youth initiative project "Connected by rivers!" in the framework of the EU programme "Youth in Action". Teams from Latvia and Poland take part in it.

пятница, 2 мая 2014 г.

Mēs veidojam spēli (28.04.-29.04.2014)

Tā kā 24.aprīļa projekta sanāksmē komanda nespēja izvēlēties vienotu nākamās tikšanās reizes datumu, tika nolemts sadalīties divās grupās, no kurām viena norunāja tikties 28.04, bet otra grupa 29.04.
28.aprīlī pirmā komandas daļa sastādīja sarakstu ar visu nepieciešamu, kas vēl ir jāizdara, lai galda spēle būtu gatava. Pārdomāja dažādus variantus par spēlēs noteikumiem un metamā kauliņa dizainu. Kā arī apkopoja visus jautājums par ES upēm.

29.aprīlī sanākušie sadalījās divās grupās, lai operatīvāk un raitāk veiktu savus šīs dienas ieplānotos pasākumus. Tā kā jau iepriekš tika izveidota aptauja par mūsu Rēzeknes upi, viedokļiem par tās tīrību un citiem svarīgiem jautājumiem sabiedrības vidū, tika veikta aptaujas rezultātu apkopošana un izvērtēšana, lai iegūtu svarīgus rezultātus par upi. Tā kā anketu tika aizpildīts pietiekami daudz, viņu apkopošana nebija viegls pasākums, kas prasīja kā pietiekami laika, tā arī daudz pacietības un apņemšanās, tomēr ieplānotā izvērtēšana godprātīgi tika veikta. Otra darba grupa ķērās pie jau iepriekš izveidotās spēles maketa, kurš vēl izskatījās manāmi pabāls, tāpēc prasījās pēc uzlabošanas un kreatīvākas pieejas. Makets tika pilnveidots ar dažādām ar upi saistītām ainām, lai radītu pilienveidīgāku priekšstatu par spēli un tās būtību, tas tika krāsots un izdaiļots, piešķirot tam jaunu dzīvīgumu un pietuvojoties tuvāk vienam no projekta mērķiem – spēles par Eiropas Savienības upēm izveidošanu un veiksmīgu aprobēšanu.

Autors : Kristaps

Комментариев нет:

Отправить комментарий